Trygg og kjapp netthandel

Gratis frakt på alle ordre over kr 1000,-

Om Safetynet

Vi er en nettbutikk som sørger for å levere gode produkter som er nødvendig i en hverdag med nye påbud og anbefalinger.

Om en skal ut å fly eller plages av pollenallergier, så beskytter en seg selv og andre med våre produkter.

En følelse av

trygghet og kontroll.

Vi har sett at samfunnet vårt utsettes stadig oftere for ulike utfordringer som direkte påvirker hverdagen vår. I vårt lille land har vi vært skånet for mange av de tidligere pandemiene, men vi er en nasjon som reiser mye og må forberede oss på at vi er en del av resten av verdenssamfunnet.

SAFETYNET tilbyr

produkter som er av god kvalitet

SAFETYNET tilbyr produkter som er av god kvalitet og utfører oppgavene de er ment for på en god måte. Ethvert beskyttende produkt er kun så sikkert som måten personen bruker produktet. For oss er det viktig å understreke at alle må ta anbefalte forholdsregler i tillegg til å bruke munnbind og desinfiseringsmidler.

Personene

bak SAFETYNET

Personene bak SAFETYNET har ulike bakgrunner som spenner seg fra helsevesenet og HMS arbeid til markedsføring og nettutvikling. Vi ser at helse, miljø og sikkerhet (HMS), praktiseres på alle arbeidsplasser i landet og dette begrepet inntar hjemmene og privatlivene våre i dagens moderne samfunn.

Smittevern er kommet for å bli

Smittevern er kommet for å bli, og vi må forandre hvordan vi oppfører oss og tenker på smitte og overføring av smitte. Vi ser at alle har et ansvar for å beskytte en selv og ens nærmeste, i tillegg til et ansvar for å redusere at en selv viderefører smitte av virus og bakterier til andre.«Vi er kun så sterk som vårt svakeste ledd».
Gratis frakt

På alle kjøp over kr 1000,-

Lynrask levering

Normal leveringstid er 1-4 arbeidsdager.

Fokus på kvalitet

Kvalitetsprodukter som vi går gode for.

Sikker og trygg betaling

VISA / MasterCard / VIPPS