Munnbind til hele familien

Gratis frakt på alle ordre over kr 1000,-

Om oss

Vi er en nettbutikk som ser et behov for produkter som beskytter oss, og gir oss en følelse av trygghet og kontroll.

En følelse av

trygghet og kontroll.

Vi har sett at samfunnet vårt utsettes stadig oftere for ulike utfordringer som direkte påvirker hverdagen vår. I vårt lille land har vi vært skånet for mange av de tidligere pandemiene, men vi er en nasjon som reiser mye og må forberede oss på at vi er en del av resten av verdenssamfunnet.

trygghet
munnbind-god-kvalitet
SAFETYNET tilbyr

produkter som er av god kvalitet

SAFETYNET tilbyr produkter som er av god kvalitet og utfører oppgavene de er ment for på en god måte. Ethvert beskyttende produkt er kun så sikkert som måten personen bruker produktet. For oss er det viktig å understreke at alle må ta anbefalte forholdsregler i tillegg til å bruke beskyttelser som munnbind og desinfiseringsmidler.

Personene

bak SAFETYNET

Personene bak SAFETYNET har ulike bakgrunner som spenner seg fra helsevesenet og HMS arbeid til markedsføring og nettutvikling. Vi ser at helse, miljø og sikkerhet (HMS), praktiseres på alle arbeidsplasser i landet og dette begrepet inntar hjemmene og privatlivene våre i dagens moderne samfunn.

Smittevern er kommet for å bli

Smittevern er kommet for å bli, og vi må forandre hvordan vi oppfører oss og tenker på smitte og overføring av smitte. Vi ser at alle har et ansvar for å beskytte en selv og ens nærmeste, i tillegg til et ansvar for å redusere at en selv viderefører smitte av virus og bakterier til andre.«Vi er kun så sterk som vårt svakeste ledd».
0/5 (0 Reviews)
Gratis frakt

På alle kjøp over kr 1000,-

Lynrask levering

Normal leveringstid er 1-3 arbeidsdager.

Fokus på smittevern

Kvalitetsprodukter innen smittevern

100% sikker betaling

VISA / MasterCard / PayPal / Stripe