Tilbud!

Sovemaske i 100% Mulberry silke

kr399,00kr199,00

-50%
(1 omtale)

Eksklusiv sovemaske (øyemaske) i 100% Mulberry silke! Silke er naturlig, allergivennlig og ren luksus for huden. Ved å lede varme vekk fra huden reguleres temperaturen og gir øynene og huden rundt, en kjølig lindring. Ren naturlig silke inneholder aminosyrer som pleier den ømfintlige huden rundt øynene og sørger for at man sover bedre og våkner mer uthvilt. 100% naturlig silke er like bra for hår som hud.

Sovemaskene kommer med egen pose i sateng som matcher maskens farge. Masken har perfekt størrelse til ansiktet og med strikk i båndet som holder masken på plass. Perfekt til reise eller til bruk om natten hjemme. Delikat silke mot ømfintlig hud er luksus i hverdagen. Venter inn fargen marineblå om kort tid.

Vi har også munnbind i 100% Mulberry silke.

Nullstill

HUSK! Gratis frakt for kjøp over kr. 1000,-

 • Diskret og sikker netthandel
 • Levert i nøytral og anonym emballasje
 • Rask Bring-levering på 1-4 dager
Sikker betaling med

Betalingsalternativer - Safetynet

1 omtale for Sovemaske i 100% Mulberry silke

  S********
  10. februar 2021
  Helt nydelig!
  Har brukt forskjellige typer sovemasker i over 10 år nå. Dette er uten tvil den beste!! Så myk og god mot huden. Ikke for stram men heller ikke for lø...More
  Har brukt forskjellige typer sovemasker i over 10 år nå. Dette er uten tvil den beste!! Så myk og god mot huden. Ikke for stram men heller ikke for løs.
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.