Svart kirurgisk munnbind 50 stk (4 lags Type IIR)

kr279,00

(1 omtale)

NYHET! 50 stk. 4 lags (4-ply) svarte kirurgisk munnbind – Type IIR. CE godkjent munnbind, med strikk og formbart nesebånd.

Bruksanvisning på norsk ligger i pakken.

Munnbind type IIR er høyeste klassifisering av munnbind, som også er godkjent for medisinsk bruk. Munnbindet har over 99% filtreringsevne mot bakterier (testet), og væskeresistent beskyttelse mot dråpesmitte. Dette gir en fysisk barriere som reduserer risikoen for spredning av virus og bakterier.

Munnbindet er til engangsbruk.

På lager

Hva med et spesialtilpasset hodefeste til munnbindet?
hodefeste munnbind
-
+
kr39,00

HUSK! Gratis frakt for kjøp over kr. 1000,-

 • Diskret og sikker netthandel
 • Levert i nøytral og anonym emballasje
 • Rask Bring-levering på 1-4 dager
Sikker betaling med

Betalingsalternativer - Safetynet

1 omtale for Svart kirurgisk munnbind 50 stk (4 lags Type IIR)

  B**** K**** F*********
  6. april 2021
  Lettvint og sikkert kjøp av pene, behagelige munnbind!
  I tillegg til mitt første kjøp av 1 eske svarte, kirurgiske munnbind, bestilte jeg 4 esker, og fikk dem direkte i postkassa etter 3 dager, uten fraktk...More
  I tillegg til mitt første kjøp av 1 eske svarte, kirurgiske munnbind, bestilte jeg 4 esker, og fikk dem direkte i postkassa etter 3 dager, uten fraktkostnader.

  Jeg er pensjonert bioingeniør, og var vant med munnbind når jeg skulle inn på smittestuer, operasjonstuer mm. Jeg trives mye bedre med svarte munnbind siden jeg ikke forbinder dem så direkte til sykdom. Munnbindene er like lette å puste gjennom som de vanlige, de er store og sitter godt, og kvaliteten er absolutt god. Når kostnaden ikke er større enn andre med samme kvalitet, må jeg kunne anbefale dem til andre! Jeg skal vaksineres om ei uke, men mange av oss kommer likevel til å måtte bruke munnbind i fortsatt mange måneder!
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.